fixus-logo

Fixus Tieturva

Polttoaine lopussa? Avaimet jäivät auton sisään? Auto ei käynnistykään kotipihassa tai hyytyi keskelle risteystä? Ei hätää! Fixus Tieturva auttaa, kun auto jättää tielle tai vakuutus ei korvaa sattunutta. Kaikkeen ei voi varautua, vaikka olisi kuinka huolellinen.

Helppoutta ja huolettomuutta tien päälle!

Fixus Tieturva on autokohtainen palvelu, joka tekee autoilusta entistä huolettomampaa. Tieturva auttaa tilanteissa, joissa autopalveluvakuutus ei korvaa, sekä myös silloin, jos autossa ei ole kaskovakuutusta. Fixus Tieturva huolehtii avusta joko tien päällä, kotipihassa tai tarvittaessa järjestää hinauksen lähimmälle Fixus-korjaamolle. Mikäli auto joudutaan hinaamaan, palvelu kattaa myös sijaisauton jotta sinun matkasi pääsee jatkumaan eteenpäin mahdollisimman vaivattomasti. Tiepalvelu kattaa tarvittaessa myös auton kuljetuksen takaisin kotipaikkakunnallesi 150 € saakka, mikäli vahinko sattuu kaukana kotoa. Kuljetusaika paluukyydille on tavallisesti noin 3 – 10 päivää.

Fixus Tieturvasta saat apua 24 h vuorokaudessa, olit sitten kotona, tien päällä tai mökillä. Palvelu on saatavilla kaiken ikäisille ajoneuvoille, myös moottoripyörille, mopoautoille ja asuntoautoille (maks. 3,5 tonnia). Fixus Tieturvan asiakkaana saat apua vuorokauden ympäri soittamalla hätäpäivystykseen. Päivystäjä huolehtii, että sinulle ja autollesi järjestetään nopeasti oikeanlaista apua. Palvelun vuosihintaan sisältyy hinaus- ja tiepalvelu sekä sijaisauto* koko Suomessa ja lisäksi myös EU-maissa, Norjassa, Sveitsissä ja Britanniassa!

Tilaa apua myös diginä!

Fixus Tieturva sisältää helppokäyttöisen Digitilauksen. Digitilaus-verkkosivulta voit vaivattomasti tilata apua paikan päälle. Ongelman ilmaannuttua tee ilmoitus, anna sijainti, valitse vientipaikka ja seuraa tilauksen etenemistä digitaalisesti.

Auttaa, kun vakuutus ei korvaa

Fixus Tieturva auttaa tilanteissa, joita autopalveluvakuutuksesi ei yleensä korvaa. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi

  • Auton hinaus kotipihasta
  • Rengasrikko
  • Avainten jääminen lukittuun autoon
  • Polttoaineen loppuminen kesken matkan
  • Lumeen juuttuminen
  • Apukäynnistys akun tyhjentyessä
  • Korjatun auton toimitus kotipaikkakunnalle

Katso tästä Fixus Tieturvan tarkemmat ehdot. Fixus Tieturva -palvelun tuottaa Falck. Falck Hinaus- ja Tiepalvelut on paikallisista yrittäjistä koostuva, koko Suomen kattava hinauspalveluketju.

Hanki Fixus Tieturva nyt!

Saat tilattua autollesi Fixus Tieturvan asioimalla Fixus-korjaamolla. Korjaamo rekisteröi palvelun käyttöösi, ja saat sähköpostitse viestin joka sisältää tilausvahvistuksen sekä toimintaohjeet hätätilannetta varten. Tallenna tekstiviestissä ollut 24 h -päivystysnumero puhelimesi muistiin, jotta se on aina helposti saatavillasi.

Palvelu on voimassa vuoden kerrallaan. Tiedustele hinta ja lisätiedot Fixus-korjaamostasi.

*Vuokra-auton saat käyttöösi enintään kolmeksi vuorokaudeksi (15 €/vrk).